Total Bootcamp

Ontmoet het team

Al 10 jaar een begrip in de Krimpenerwaard!

Sinds september 2013 verzorgt Total Bootcamp bootcamp lessen in Schoonhoven. Daarna zijn wij ook uitgebreid naar Bergambacht en Krimpen aan de Lek. Inmiddels bestaat het team uit meerdere trainers en blijven we bezig met het team uitbreiden en verbeteren.

De afgelopen jaren hebben we steeds meer ervaring op kunnen doen, geweldige mensen ontmoet en meer en nieuw materiaal kunnen kopen. Zo geven we ook al jaren in Bergambacht en Krimpen aan de Lek bootcamplessen.

Bootcamplessen sinds 2013

Waarom ben ik Total Bootcamp gestart?

  

Na bijna 10 jaar binnen in de fitness te hebben gewerkt was ik het zat om alleen maar tussen de muren te werken. Na een heerlijke vakantie waar ik elke ochtend vroeg een work-out deed op het strand kwam het idee om een concept voor buiten op te zetten. En niet zomaar een concept. Het moest een compleet concept zijn. Al mijn ervaringen van alle lessen en studies wilde ik erin verwerken; variatie, uitdaging, creativiteit en elke keer wat anders waarbij het hele lichaam wordt geprikkeld. Dit moest totaal anders worden dan fitness. Het gaat hier om functioneel trainen en heel je lichaam aanpakken in plaats van alleen maar losse spiergroepen.
Daarnaast vond ik ook dat steeds meer mensen bijna alleen maar binnen zitten en zo totaal geen weerstand meer hebben. 1 keer naar buiten en ze zijn ziek. Ook hier wilde ik wat aan gaan veranderen. Ik vond het daarom tijd om mensen weer echt mens te laten worden en een beetje weerstand op te laten bouwen. En hoe kan dat nu beter dan gewoon weer naar buiten te gaan!

Weer of geen weer, we gaan er gewoon voor. Na een half jaar voorbereiden is zo in september 2013 de eerste les van start gegaan. En tot op de dag van vandaag zijn er steeds meer mensen die graag buiten bezig zijn om zo weer even te voelen hoe het is om weer echt te genieten, te bikkelen en vooral echt mens te zijn!

Onze visie

Total Bootcamp is het sportieve onderdeel van Total Harmony. Wij geloven in een gezonde en bewuste levensstijl en willen dat mensen zich dat gaan beseffen. Bij Total Bootcamp kan je actief in beweging zijn, bij Total Harmony kan je terecht voor een professionele behandeling voor het hele lichaam.

Onze helden

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020
X