Running Bootcamp

50% rennen, 50% bootcamp

Combineer een interval met bootcamp. Voor ieder niveau!

Wil jij net iets meer aan je conditie werken, maar ook aan de slag met de rest van je lichaam? Dan is de running bootcamp van Total Bootcamp iets voor jou!

Met de running bootcamp doen we in een lesuur een halve les hardlopen/intervaltraining en een half uur oefeningen om je lichaam sterker te maken. Deze oefeningen zijn afgeleid uit de bootcamp lessen die wij al sinds 2013 verzorgen. De running bootcamp is ook een ideale aanvulling op bijvoorbeeld hardlopen, voetballen, atletiek en andere sporten waarbij conditie een prominente rol speelt.

Van beginner tot gevorderde

Voor ieder niveau

De les bevat meer hardlopen dan een normale bootcamp les. Toch betekent dit niet dat wanneer je conditie nu nog niet zo goed is, dat je niet kunt meedoen met de running bootcamp. In de les lopen we geen lange afstanden van punt A naar punt B lopen, maar blijven we op bepaalde locaties om bijvoorbeeld een intervaltraining te doen. Hier kan je op je eigen niveau het maximale geven! Ook wij hanteren het principe samen uit, samen thuis, maar je zult merken dat je al snel goed meekan in de groep. En krijg je het dan toch moeilijk? Dan zullen wij en de andere bootcampers je oppeppen!

Voor het bootcamp gedeelte geldt hetzelfde. Je doet dit op je eigen niveau, maar we blijven er wel voor zorgen dat jij iedere keer opnieuw wordt uitgedaagd.

Locaties & lestijden

Donderdag19:30 – 20:30

Vraag een proefles aan!

Voor €5,- doe je mee!

Voor een vast bedrag per maand

TARIEVEN

1x per week

€30,-
per maand
Voor studenten €25,-

2x per week of vaker

€41,-
per maand
Voor studenten €33,-
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020
X